jump to navigation

Kjøkkenhage april 6, 2009

Posted by miljofokus in Uncategorized.
Tags: ,
trackback

Ifølge en artikkel hos Aftenposten hyttemagasin: «Dyrk din egen mat på hytta«, kan en kjøkkenhage være ditt beste vern mot bølgene av små og store kriser som rammer verden. Nå er det jo ikke alle som har en egen hytte med dertil egnet areal til kjøkkenhage, men begrunnelsen for å dyrke noe eget er ifølge artikkelen, at stadig færre bønder skal lage mat til en sterkt voksende befolkning. Dyrkbar jord vil i årene som kommer bli gull verd, spår altså enkelte klimarådgivere.

Dersom du har noe udyrket mark, eller ønsker noe mer matnyttig på verandaen eller i vinduskarmen, kan du få et par tips fra disse sidene hos viivilla.no.

Og en bok om kjøkkenhage, kan du låne hos oss på Deichmanske bibliotek, for eksempel:  «Kjøkkenhagen : dyrking og matlaging med urter, frukt og grønnsaker » (2003), av Adam Caplin.

oreganoEksempel på urt: Oregano

Advertisements

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: