jump to navigation

Miljøbevisst matlaging januar 27, 2011

Posted by miljofokus in Uncategorized.
Tags: , , , , , ,
trackback

Deichmanske bibliotek har akkurat fått inn en fin ny kokebok: «The food matters cookbook : a guide to conscious eating with more than 75 recipes» (2010), av amerikaneren Mark Bittman. Forfatteren er opptatt av farene ved global oppvarming, og konsentrerer seg derfor om oppskrifter med «frukt og grønt»-ingredienser. I verden i dag, viser studier at 70 % av jordas landområder er brukt til dyrehold, og dette dyreholdet er ansvarlig for 18 % av vårt totale årlige drivhusgasser-utslipp. Denne boka er derfor virkelig aktuell for deg som ønsker å legge om kostholdet i en grønnere og sunnere retning. Og tilleggsbonusen er at dette også er sunt for kloden vår!

Her kan du se Mark Bittman selv si hva han mener (youtube):

Reklamer

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: